Om oss

Allt inom antik, loppis och kuriosa för dig och ditt hem

Är du på jakt efter en traditionell byrå, en unik glasfigur, ett stycke vackert tyg eller någon annan form av inredning och kuriosa för ditt hem? Hos mig på Mias Tyg, antik, loppis & kuriosa hittar du allt och lite till för dig och ditt hem. Hjärtligt välkommen till min butik i Säffle!

 

 

Mias Tyg, antik, loppis & kuriosa startades 2011 i Säffle av mig, Mia. Jag är än idag verksam i hela Säffle med omnejd med målsättningen att via min verksamhet föra ihop rätt föremål med rätt person.

Hos mig på Mias Tyg, antik, loppis & kuriosa kan du hitta allt och lite till för dig och ditt hem. Med ett stort utbud av föremål kan du med säkerhet hitta något som passar din stil, oavsett om du föredrar traditionella eller mer moderna föremål och tyger. Jag har antika föremål  och kuriosa för loppis såväl som vackra tyger för både kläder och inredning.

Gräsklippare, byråer, glasfigurer och mycket, mycket mer – i min butik kan du hitta lite allt möjligt. Antika föremål för en unik touch i ditt hem såväl som funktionella gräsklippare. Varmt välkommen att besöka min butik eller loppis för en inblick i utbudet.

Hjärtligt välkommen till Mias Tyg, antik, loppis och kuriosa i Säffle!